Summertimes! ♥

 
 
 
 
 
 Min pärla! ♥

 
Här har ni min lilla prinsessa, en amstafftik på 2 år som jag varit dagmatte åt tidigare och numera lånar lite när jag får abstinens efter att ha hund. Hon är så himlans mysig och gör mig så glad! 
What's not to like? (:
 
 
 
 Le Specs ♥

 
Det har varit riktig värmebölja hela veckan, helt fantastiskt väder!
Underbara svenska sommar, välbehövligt! :)
 
Något jag är galen i och aldrig får nog av är solglasögon! Jag har massor av dem, knappt så jag hinner använda alla och ändå kunde jag inte låta bli att köpa mig ytterligare ett par till samlingen.
Stilrena, passar till allt.
 
Det är detaljerna som gör det! ;)
 
Le Specs 
 
 
 
 
 
 
 
 Long time, no see!

 
Semestertider, då man har tid att koppla av och göra lite som man känner. Jag upplever att tiden inte räcker till för när man väl sitter där och ska planera vad man ska göra under ledigheten känns det genast väldigt svårt att hinna med allt man vill göra och träffa de man vill träffa. :p
 
Jag är en ganska spontan person som gillar att ta saker lite som de kommer, ibland vill jag dock ha lite planerat beroende på vad det är. :) 
 
Dessa lediga veckor har jag och min sambo tagit lite som de kommer, dagarna har bestått av spontana utflykter och umgänge med vänner . Vädret har varit underbart och jag ångrar inte en sekund att jag inte åkte utomlands, som var min tanke från början. Det är som Jonas säger, man ska stanna i Sverige på sommaren. :)
(Jag håller bara med om vädret är så här ljuvligt). 
 
Mycket roligt väntar, snart skolstart och flytt!  Ska bli Eskilstunabo igen, det är GULD! :D
 
Jag svävar på små rosa moln och det känns rätt okej faktiskt. ;) 
 
Nu ska jag fortsätta njuta av semestern, hade gott folk!